Menu

Inleiding blog vastgoed en makelaardij


Over ons

Inleiding blog vastgoed en makelaardij

Goedendag! Ben je op zoek naar een geschikte makelaar die jou kan helpen bij het kopen of verkopen van een huis of ander onroerend goed? Niet iedere makelaar is hetzelfde en soms is het lastig om er een te vinden waarmee jij jouw wensen en eisen goed kunt bespreken. Geen paniek, want deze site staat vol met nuttige informatie die je helpt bij het vinden van een juiste makelaar. De schrijvers op deze website zijn zelf werkzaam in de sector vastgoed en makelaardij, waardoor ze weten waar ze het over hebben. Zo vind je tips om de betrouwbaarheid, sfeer en reputatie van een makelaar te meten. Lees wat rond en doe er je voordeel mee!

Archief

Recente artikelen

Een gecertificeerde kluis kopen
22 oktober 2018

Een gecertificeerde kluis kopen Een gecertificeerd

Verhuisbedrijf van Henk: een daverend succes
24 april 2018

Het verhuisbedrijf had er 10 jaar opzitten. Henk w

Sloten en beveiliging: inbraakpreventie
8 augustus 2017

Inbraakpreventie Het komt helaas met vaste regelma

Effectief vergaderen
16 maart 2017

Vergaderen is noodzakelijk - In elk bedrijf e

Verhuisbedrijf van Henk: een daverend succes

Het verhuisbedrijf had er 10 jaar opzitten. Henk was trots op de goede naam die het bedrijf in die relatief korte periode had opgebouwd. Van heinde en verre kwamen mensen vragen om zijn diensten. Na 1 jaar al kon hij de vraag niet meer aan en was hij genoodzaakt personeel in dienst te nemen. Met de jaren groeide het bedrijf gestaag en Henk kon het zich permitteren om een echt kantoor af te huren. Hij zat wel eens voor zich uit te turen terwijl hij zichzelf afvroeg wat nu de reden zou kunnen zijn dat hij zo succesvol is geworden en andere, meer ervaren, bedrijven het niet half zo ver geschopt hebben als hij.   

Verhuisbedrijf van Henk: ouderwetse service

Henk dacht er zogezegd lang over na, maar het enige antwoord dat hij kon vinden was het feit dat hij nog echte service bood zoals dat vroeger altijd gedaan werd. Tegenwoordig is het zo dat voor de meeste ondernemers klinkende munt het enige is wat geldt. Als het niets oplevert, als het geen geld in het laatje brengt, dan wordt het dus gewoonweg niet gedaan. Henk had daar een heel andere visie over. De klant staat namelijk centraal. Het gaat erom dat de ondernemer de klant bedient en alles doet om de klant vooruit te helpen, ook als dat betekent dat er op eerste gezicht niets aan verdiend wordt. Bijvoorbeeld, wanneer iemand komt informeren naar de services van zijn bedrijf en er wordt gevraagd of er morgen met spoed iemand beschikbaar is, moet Henk vaak nee verkopen. Maar Henk weet dat zijn collega even verderop het moeilijk heeft met zijn business, dus met een glimlach op zijn gezicht stuurt hij de beste mijnheer naar zijn collega, wetend dat hij hierdoor misschien een klant is misgelopen. Maar dit is nu precies waar het omgaat. De klant is geholpen, en dat is het belangrijkste. Als ik, zo denkt Henk, de klant kan helpen door hem mijn verhuisservices aan te bieden, het zij zo, dat doe ik met plezier en overgave, maar als ik de potentiële klant kan doorverwijzen naar iemand anders, en zo heb ik hem ook geholpen, dan doe ik dat ook. Daar word ik namelijk ook blij van. Dat heet nou dienstbaarheid, een ouderwets stukje service.  

Verhuisbedrijf: leerfabriek

Zo kunnen we nog veel meer leren van het verhuisbedrijf van Henk. De toewijding waarmee hij de spullen verhuist. De oprechte zorg waarmee alles behandeld wordt, dat zien de klanten en dat waarderen ze. Dat is het succes van dit verhuisbedrijf. Dat het bedrijf nog lang zijn diensten mag aanbieden!

Voor uw verhuizingen kunt u Vlotweg Verhuisgroep BV raadplegen.